KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/femer si ndihmse ne hekurosje, kandidatja duhet te jet nga Vushtrria, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume informta rreth punes te konatktojne ne numer telfoni, Adresa ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/femer e cila ka njohuri rreth puneve te shtepis dhe kuzhines, nuk kemi femi as te moshuar, kushte e punes jane te mira, orari dhe pgesa sipas marrveshjes, te interesuarat rreth...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/femer per perkujdesjen e nje te moshuare/femer, nga ora 08:00h / 12:00h, ofrojm kushte te mira pune, te intaersuarat per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Pizzeria Bodrum ofron pune per 1 kuzhinjer/e, 1 ndihmes/e kuzhine dhe 2 kamariera, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Diti ofron pune per nje punetore/femer si shitese ne furre, te interesuarat per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharren Fejza lagjja Mat-1...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Cafe Bar DINI ofron pune per kamerier, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit per me shum informta rreth p;une te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga UÇK-s te qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Qerimi 3 ofron pune per punetore shitese ne furre me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adrersa Rruga B ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania EuroStar Group ofron pune per 3 punetore, ne ofrojm orar te rregullt te punes, te interesuart per me shume informta rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, pagesa 350€, Adresa rruga Isa Boletini lagjja...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

BLISSVILLE ofron pune per punetore/femra per lodra te femive, kushte e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni, Adresa rruges...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Studio Arois ofron pune per 3 puntore me pervoj pune per Qerpik, Thonje, Depilim, kushtet e punes jane te mira, te interesuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga...