KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania e Pastrimit Donarti oforn pune per nje punetore/mirmbajtese, kushtet e punes jane te mira, ofrojm kontart pune, pagesen e tatimeve, nje dite pune nje dite pushim, orari i punes eshte nga ora 08:00h /...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Finnish Pizza & More në qender të Prishtinës shpall konkurs për: Pozitat: - Pizza Man - Kuzhinier - Shankist - Kamarier Kualifikimet e preferuara: Të kenë përvojë pune minimale 1 vit Të kenë të kryer...

Banesa me qira ne Shenqin / Shqiperi

Dërguesi i shpalljes

Kaloni pushimet ne shengjinin e bukur. Rezervoni banesat tona, te cilat gjinden me pak se 100 metra nga plazhi me çmime promovuese dhe perfitoni çmime te uleta. Per me shume shihni disa nga fotot e...

Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Gjellëtore PRISHTINA 038 ofron punë për gjashtë punetor/kamarier punëtore/kameriere; Kushtet e punës janë si në vijim; E kemi mundesin edhe 4 ore ne dite gjysem orari prej ores 9 deri ne ora 1. Ose...

Ofroj pune

PuzzleCaffeBar

Puzzle Caffe Bar ofron pune per kamariere me pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari i punes 8 ore ne dite, pages 300€, per me shum informata te interesuarat te kontaktojne ne numer...

Ofroj pune

MADIGANS Irish Pub & Hotel

Madigan’s Irish Pub ofron pune per kamarier, kushtet e punes jane te mira, kandidatet e interesuar duhet ta njohin gjuhen Angleze, personat e interesuar per me shume informata te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe...

Shes dhomen e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet dhomen e gjumit per femi, dhoma ka dy shtreter dhe 2 tavolina me nga 4 fijokë. Dhoma eshte e pademtuar dhe pa asnje gervishje, e punuar me mediapan, per me shumë informata na...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kleon Market ofron pune per nje arktare dhe depoiste ne market ushqimor, kushtet e punes jane te mira si kontrat pune, pages te kontributeve pensionale, siguru ne pune, bonuse te ndryshme, orari i punes nga...