KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Family PARK ofron pune per kamarier ose shankiste që eshte i interesuar me punu si dhe qe ka pak perovoj pune dhe qe e njef edhe shankun per te ditë me qitë edhe kaffe. Ai...

Ofroj pune

Adem Stajki

Furra Studenti ofron pune per nje shitse me provoje pune, te intresuarat te na kontaktojne ne numrin e telefonit, orari i punes 8 ore pune nedite, pagesa sipas marreveshjes. Adresa lagjia Ulpiane perball FSHM-se ne...

Ofroj pune / Bukëpjekës

Dërguesi i shpalljes

Megatek sektori i gastronomis ofron pune per Bukëpjekës Qellimi i pozicionit: Gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave. Detyrat dhe Pergjegjesite: Kryen punët e kërkuara në prodhim Kryen gatimin në...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Tutto Passta ofron pune per punetor/e ndihemes ne kuzhin mosha e preferuar 35-45 vjeç, pranojm kanditat edhe pa pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i...

Ofroj pune

qendresa Shpk

Ëmbëltore Pasteceria ” Qendresa” Ofron punë për dy (2) Kamarier/e edhe dy (2) Shankist/e. Orari i punës,paga si dhe kushtet tjera janë të përcaktuara në kontratën e punës. Kushtet janë të favorshme edhe afatgjatë duke...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant BENI ofron pune per punetor/kamarier, kushtet e punes jane te mira, orari i punes eshte nga ora 07:00h / 16:00h, pgesa sipas marrveshjes, personat e intersuar per me shume informat te kontaktojne ne numer...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra e bukes Epoka ofron pune per 5 punetore/shitese, orari i punes 8 ore pune , pagesa 300€, per me shume informat na kontaktoni ne numer telfoni. Adresa lagjja e re Bregu i Diellit ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Santea ofron pune per nje punetore shitese ne furre, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informata na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Caffe Art ofron pune per kuzhinjer, orari dhe pagesa me marrveshje, per me shum informata na kontaktoni ne numer telfoni. Adresa mbrapa Teatrit Kombetar ne Prishtine