KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Grill & Kitchen SANTEA ofron pune per ndihmës kuzhinier, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intersuarit per me shum informacione te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa lagjja Dardani ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

PEPPERIFIC ofron pune per puentor, kamrier/e, ndihmes picamen/e, shpernadres/delivery, arkatar/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Kosta Novakoviq lagjja Lakerishte ne Prishtinë.

Ofroj pune / ReactJs Developer

Dërguesi i shpalljes

Flex Business Solutions is looking for ReactJS Developers to join our software development team to participate on the development of a large project involving multiple sectors of an organization such Sales, Project Management, Fleet Management,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania e pastrimit Donarti ofron pune per dy punetore, orari i punes 8 ore pune ne dite, pagesa sipas marrveshjes, punetoret duhet te puneojne ne lagjen Hajvali dhe Prishtine, Adresa e zyres lagjja Dardani ne...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljes

Kompania ndërtimore DEABAU SH.P.K me seli ne Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune: - Mjeshter - Suvatues - Mjeshter qeramike - Punetor Fizik Kompania siguron kontrate te rregullt pune sipas ligjeve ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Sunset caffe ofron pune per nje shanksit me pervoj pune dhe kamarier, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Bistro Bar 3 Engjujt ofron pune per kamarier dhe shankist, perparsi kan persona me pervoj pune, orari i punes 8 ore ne dite, nje dite e vikendit pushim, kushtet e punes jane shume te mira,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Butiku Mona Lisa ofron pune per puntore shitese ne butik, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum informata na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa Rruga Ilir Konushevci nr100 ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restoran N peshk Terrace ofron pune per ndihemes kuzhine, ndihmes shankist, dhe enlarse, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, persona e interesuar te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Veternik ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Treff caffe bar ofron pune per kamerier, personat e inetersuar te jene te perkushtuar per pune dhe te komunikueshem. Kushtet e punes jane te mira, paga dhe orari si pas marveshjes mundesisht kandidatet e interesuar...