KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Gresa ofron pune per punetore, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, Adresa rruga Fehmi Agani te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Hotel Adria ofron punë për kete pozite pune: 1-Recepcionist (ndrimi i nates) Orari dhe pagesa me marrveshje, për info na kontaktoni ne numer telefoni çdo dit nga ora 10:00-18:00h ose ne emai adres [email protected] Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore mirmbajtese te baneses, puntorja duhet te jet me shndet te mir, punen si pastruse ta krye ne mnyren moderne, pagesa mujore 400€, Adresa lagjja Dradni ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Shtëpia e modës Ensar-A shpall konkurs për punësim/shitëse me përvoj pune në shitjen dhe prezentimin e fustaneve. Të interesuarat duhet të paraqiten për aplikim në lokalin tonë i cili gjindet në Prishtinë mbrapa Komunës së...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljes

Pizza King ofron punë per një puntorë pozita skarist, kushtet e punes jan te mira, orari i punes 8 ore pune ne dite, një ditë ne javt pushim, pagesa sipas marrëveshjes, te interesuarit te kontaktoj...

Ofroj pune

Sapientify

KERKOHEN MESUESE ONLINE NGA SHTEPIA PER GJERMANISHT, ANGLISHT, ITALISHT Nese te pelqen puna dinamike dhe ke deshiren per te provuar nje eksperience te re mesimdhenie ne formatin online nga shtepia, atehere je ne vendin e...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Apply now for Intern/Junior Project Manager! Join our team and become part of the most innovative e-commerce projects in Europe!!! We are leading the e-commerce market, by creating, building, and developing the most prominent e-commerce...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Autolarje Wash Time ofron punë per punetor ne autolarje, orari i punes 6 ore pune en dite, pagesa 300€ + ushqimi per çdo dite. Adresa rruga Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.