KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Sallon ondulimi Tina ofron pune per punetore me pervoj pune dhe e shakdhet ne pune, kandidatja e interesuar te konatktoj ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Rrustem Statovci afer Parkut te...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Mezzo Burger's ofron pune per kamarier, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Sheshi Nene Tereza ne qender te Prishtines

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Market ALBANA ofronp une per nje punetore/femer sektoriste ne market, kushtete e punes jane te mira, orari dhepagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga UÇK-s te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune per 8 persona

Dërguesi i shpalljes

Kompania Extremecleanin ofron pune per 8 punetor femra dhe meshkuj per Prishtine dhe Fushe Kosove, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shume informata na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa lagjja Arberi/ishdragodan ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Yume Ćafe ofron pune per punetor shankist/e me gjysem orar dhe orar te plot, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Veternik ne Prishtine

Ofroj pune

Ideal

Mili ofron pune per punetor: 2 - Skarist me prevoje pune 2 - Shpernadres/Dergues i porosive ngasese motorri elektrik. 1 - Shofera/Delivery 1 - Kamarier Adresa lagjja Sante - Dradani dhe Muharrem fejza ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Dream Studio ofron pune per punetore Nail Artist me pervoje pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine