KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Shes VW Tauran 2.0 TDI

Leotrim

Shes VW Tauran 2.0 TDI viti i prodhimit 2007, automatik, karrikat me nxemje, pulla në timon, Rks deri në Janar 2023, vetura eshte ne gjendje te mirë, drita xenon ×4, xhamat elektrik, klimatronik, 5 ulëse....

Ofroj pune

Robert Gashi

Autolarje Wash Time ofron punë per punetor ne autolarje me pervoj pune, orari i punes 9 orë punë, 6 ditë në javtë, e Diela dite pushimi, orari i punes nga ora 09:00h / 18:00h, pagesa...

KURSE PËR MATEMATIKË

Topschool

Organizojme kurse per Test te ARRITSHMERISE per Matematike, Fizike,Kimi dhe TIK. Organizojmë kurse për Matematikë. Për shkollë fillore klasa I-IX, Për shkollë të mesme klasa X-XII. Matematikë për të gjitha fakultetet:Fakultet teknik,ekonomik,të edukimit,kimisë,bujqësisë etj. Gjithashtu...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kuzhinjere me pervoj pune 15 vjeçare, jam e diplomuar ne gastronomi. Prishtine / Ferizaj.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Studio Ardiana ofron pune per dy punetore me pervoj pune per flok dhe 3 nxense, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rrugen kryesore Prishtin-Besin/podujev ne Lupç i poshtem.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Moon Loung Bar ofron pune per 2 kamarier, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Ulpian ne Prishtine.

Ofroj pune per 18 persona

Dërguesi i shpalljes

Best Western Hotel Galla, hoteli i pare nderkombetar ne Kosove, ka hap disa pozita pune per punetor/e: 5 kamarier/e, 3 shankist/e, 3 mirmbajtse/pastruse, 2 mirmebjates te kopshit, 3 ndihmes kuzhinjere, 2 rojtar/sigurim, Te interesuarit per...

Ofroj pune / Asistente Administrative

Dërguesi i shpalljes

KONKURS PUNE - ASISTENTE ADMINISTRATIVE (2X) Sidi Education Kosovë në kuadër të Sidi Group është rrjeti më i madh i shkollave për Gjuhë të huaja dhe aftësim në rajon si në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni....

Ofroj pune / Mësimdhënës/se

Dërguesi i shpalljes

Mësim plotësues - 2 vende të lira Oraret - Paradite Sidi Education Kosovë Qendra e gjuhëve të huaja Fushë Kosovë Sidi Education Kosovë në kuadër të Sidi Group është rrjeti mëi madh i shkollave për...