KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Corner Coffe ofron pune per punetor/e: kuzhinjer/e, shankist/e, gotalares/e, kamarier/e, mirmbajtese, Kandidatet e inetersuar duhet te ken pervoj pune, mosha e preferuar 18-30 vjeç, per me shume inforamta na kontaktoni ne numer telfoni ose te...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Nest ofron pune per 4 kamarier/e, 2 shankist/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, personat e interesuar te kontaktojne ne numer telelfoni per me shum informata, Adresa rruga Tahir...

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes mobiljet e shtepis si frigoriver, tavolin me karriga, kuzhin, termo, shporet eletrik, rafta, TV, komod, çmimi sipas marrveshjes. Adresa rruga Fazli Grajqevic ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompani Emperor Water ofron pune per punetor/e si agjend i shitjes preferohet gjuha Turke. Orari i punes sipas marrveshesj, pagesa baze 200€neto+bonuset, gjithashtu ngritje ne detyr ne baz aftsis dhe provojës së kandidatin. Te interesuarit...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Be for Friends Caffe ofron pune per 1 kamariera, 1 kuzhinjer, kushtet e punes jane te mira, orari i punes sipas marrveshjes, paga per kamarier eshte 350€, paga per kuzhinjer eshte 450€, te interesuarit per...

Shes objektin 250m2 me 30 ari truall / Prishtine

Uvejs

Shes objektin 250m2 me 30 ari truall në Bërnicë të Epërme Komuna e Prishtines. Në parcelë është ndërtuar objekti me hapësirë prej 250m2 i destinuar per restaurant (gjysmë i përfunduar) me gjith infrastrukturen e nevojshme...