Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin/klysh 3 mujsh rac Melinos Belg, gjinija mashkull, qeni eshte i vaksinum, çmimi sipas marrveshjes.

Shes qenin/zagar

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin/zagar per gjueti posavac-femer, qeni eshte 5 muajesh, Adresa lagjja e Kamzes ne Tirane.

Shes qenin Pastori Belg Malinos

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Pastori Belg Malinos mashkull 9 muaj, qeni eshte i vaksinuar, gjithashtu eshte i pastruara nga parazitet e brendshem, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Kamzes ne Tirane.

Shes qenin Maltez

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Maltez mashkull mosha 3 muajsh, qeni posedon pasaporten, paisjet per mbajtjen kolibe, shtrat, ashte per dhembe, dy lidhesa, gjoksore, shampon, sprej stimulues per nevoje, ushqim, piata per uje dhe ushqim etj, qeni eshte...

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin raca Maltez, qeni eshte i vaksionuar, posedon pasaport, qeni eshte shum i dashtun dhe miqesor, çmimi 120€.

Shes qenin

Amire

Shes qenin shpic Gjerman me passport dhe i vaksionum, çmimi 370€ me ushqim dhe paisjet tjera.

Shes klysh të pastorit Belg

Saimir Dinaj

Shes 5 klysh (2 femra, 3 meshkuj) të racës së pastër të pastorit Belg, mosha e klysheve është 1 muaj, klyshet janë të vaksionuar, çmimi për nje klysh eshte 150€ / 200€ per informata shtes...

Shes shota/shotana

Dërguesi i shpalljes

Shes Shotana/Shota te races japoneze, mishi i ketyre shotave konsiderohet mishi me i shijshem i shpezeve, gjithashtu sipas kerkeses tuaj bëjm edhe pergatitjen e tyre, per me shum kontaktoni. Adresa fshati Studime ne Vushtrri.