Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/femer per perkujdesjen e nje te moshuare/femer, nga ora 08:00h / 12:00h, ofrojm kushte te mira pune, te intaersuarat per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, Adresa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Pizzeria Bodrum ofron pune per 1 kuzhinjer/e, 1 ndihmes/e kuzhine dhe 2 kamariera, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Diti ofron pune per nje punetore/femer si shitese ne furre, te interesuarat per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharren Fejza lagjja Mat-1...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Cafe Bar DINI ofron pune per kamerier, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit per me shum informta rreth p;une te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga UÇK-s te qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Furra Qerimi 3 ofron pune per punetore shitese ne furre me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adrersa Rruga B ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania EuroStar Group ofron pune per 3 punetore, ne ofrojm orar te rregullt te punes, te interesuart per me shume informta rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, pagesa 350€, Adresa rruga Isa Boletini lagjja...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

BLISSVILLE ofron pune per punetore/femra per lodra te femive, kushte e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni, Adresa rruges...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Studio Arois ofron pune per 3 puntore me pervoj pune per Qerpik, Thonje, Depilim, kushtet e punes jane te mira, te interesuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa rruga...

Shes setin/kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes setin/kauqat dy treshe, dy kolltuke me mublesa dhe jastek dekorus, çmimi 300€. Adresa lagjja Lakerishte ne Prishtine.

Shes Kamioni Mercedes Benz

Dërguesi i shpalljes

Shes kamionin Mercedes/Daimler Benz, viti i prodhimit 1972, dy dyersh, ngjyre e kuqe e mshelt, Tipi L 608 D, Keper, kamioni eshte ne gjendje te rregullt dhe posedon dokumentacion te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.