Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljes

Kërkoj punë për pastrim të ndonje zyreje, ordinance private, kafiterie/restoranti apo veprimtari të ngjashme, me orar të shkurtuar (maximum 3-4 orë) pasditeve. Jam një puntore me përvojë dhe e përkushtuar në punë, Jam 55 vjeçare...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si kujdestare e femive, jam 45 vjeçare dhe kam shume pervoje pune me femije, jam e qete dhe shume e dashur. Jetoj ne Prishtine, te interesuarat te me kontaktojne ne numrin e telefonit.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune si mesuese private e femijeve nga klasa 1-5 ne Prishtine, ndihme ne detyra te shtepise, ushtrime per teste etj ose ndonje pune tjeter mundesisht me gjysme orari, poashtu ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant Detari ofron pune per nje punetore/ndihmese kamarire, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intersuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne Adresa lagjja Arberi ne Prishtine.046861861

Sandwich Bar - part time

Shpend Krasniqi

Sandwich Bar ofron pune per 2 punetor Ndihmes ne lokalin me gjysme orari te punes, 4 ore pune ne dite, dhe dita e Diele pushim javor, paga per gjysme orari eshte 150€ + Diele Pushim...

Ofroj pune

Elite

Butiku ELITE ofron pune per penetore/femera, dëshironi të bëheni pjes e ekipit tone, te interesuarat kan mundesi te paraqiten ne lokalin tone i cili gjindet në Pallatin e Rinisë/newborn ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per pastruese/mirembajtese per shtepi/Ville, orari do te jete çdo dite nga 4 ore ne dite, nga e Hena ne te Premten, Te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojn ne numer...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Tutto Passta ofron pune per punetore ndihemes ne kuzhin, pranojm kanditat edhe pa pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i...

Ofroje pune

Dërguesi i shpalljes

Restorant te Pishat ofron pune per nje kamarier dhe nje ndihmes skarist, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informacione te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa Lagjja Spitali afer Q.K.U.K’s ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

MONACO LOUNGE shpall konkurs pune per kamarier/e dhe shankist/e, orari i punes eshte 8 ore ne dite, Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit per me shume informacione rreth punes, Adresa...