Shes TV

Dërguesi i shpalljes

Shes TV firma Philips me leda anash mbajtese levizese, televiziori eshte ne gjendje te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Shes PC Gaming

Dërguesi i shpalljes

Shes PC Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz, ram 8.00 GB, Gpu NVIDIA GeForce® GTX 1650 4GB, eshte i perdorur 2 muaj por ende funksionon ne menyre te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Sony Playstation 4

Dërguesi i shpalljes

Shes Sony Playstation 4 ne gjendje shum te mire, ka kabllon origjinale, kabllo hdmi, dhe nje kontroller prodhim origjinal per sony 4. Sony eshte i ardhur nga Gjermania, çmimi sipas marrveshjes.

Shes drita/spote

Duki

Shes drita/spote per zyra ose sallone te bler ne Itali, dritat jane te pa perdoruar, shes me shumic dhe pakic, çmimi sipas marrveshjes. Adresa rruga Myslym Shyrri ne Tirane.