Shes kauqin

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqin ne gjendje shum te mire, eshte shum i pershtateshem per vende te ngushta dhe per gjume, çmimi sipas marrveshjes.

Shes materialin e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Shes materialin e shtepis si dyre, dritare, shkall, kulmin/çatin, pisha, etj. Adresa Adresa rruga Fazli Grajqevic ne Prishtine.

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes mobiljet e shtepis si frigoriver, tavolin me karriga, kuzhin, termo, shporet eletrik, rafta, TV, komod, çmimi sipas marrveshjes. Adresa rruga Fazli Grajqevic ne Prishtine

Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljes

Shes komod per TV, tavoline dhe parketin, çmimi sipas marrveshjes. Adresa rruga Fazli Grajqevic ne Prishtine.

Shes mobiljet e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Shes komplet mobiljet e shtepis si: dhome gjumi, kuzhin, kauqa, tavolina, frigorifer, shporet elektrik, banjo, çmimi sipas marrveshes. Adresa rruga Fazli Grajqevic ne Prishtine.