Ofrojm musik plus tarabuka tupana per dasma

Dërguesi i shpalljes

Ofrojm muzik per ahengje/dasma, tarabuka, tupan, foto dhe kamer me Dj Baki. Rezervo daten tende per dasma apo neja te ndryshme te ne. Te interesuarit per me shum informta te kontaktojne ne numra telfoni.

Ndal Tech1

Dërguesi i shpalljes

Kompania Ndal Tech1 ben shitjne dhe montimin e kamerave te siguris dhe zerimit si: - Sistemin e Alarmit kunder vjedhjes me Wirless, - Sistemin e GSM, GPRS per Alarme, - Sisteme te kontrollit te Qasjes...

ANKAND

Dërguesi i shpalljes

ANKAND Shtëpia e ankandeve Kosova (Shtëpia e Ankandeve Kosova) mban një ankand të drejtpërdrejtë në emër të Ambasadës së SHBA-së të shtunën më 17 Shtator duke filluar nga ora 11:00. Ankandi është i hapur për...

Edi Company

Dërguesi i shpalljes

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga...

Karriga me qira

Tenda karrige me qera

Kompania Gjegji Event's Ofrojme Çadra / Tenda me qira, karrige, tavolina (katerore/ dhe rrethore me mbulesa te bardha si ne restorante), stola, kuroren e ciftit, tende te vecante per ciftin, te kompletuar me te gjitha...

Kontabilitet Tatim Auditim

Dërguesi i shpalljes

Bilanci KTA me nje ekip profesional dhe te perkushtuar , ofron sherbime kontabiliteti per te gjithe bizneset dhe OJQ-te qe operojne ne Kosove. - Regjistrim të bizneseve - Mbajtja e Librave - Deklaratat Tatimore në...

Gashi Group

Dërguesi i shpalljes

Kompania Gashi Group kryen keto pune si: - Izolime te shtepive dhe objekteve banesore, - Izolime te mbrendshme, - Fasada, - Gled, - Ngjyrosje, Adresa Prishtine.

Pastrimi i tepihave Drita

Dërguesi i shpalljes

Kompania e pastrimit Drita ben pastrimin e tepihave me detrgjentet matemirat ne treg poashtu edhe aromat, çmimi 1€/m2 transporti grats.

Kompania ILI

Sevdail

Kompania ILI kryen punete instalime elektrike, ujesjellesi , ngjitjen pllakave si dhe renovime te ndryshme, me efikasitet dhe garancion