Tavolina 1
1 Mars, 2021
Pasqyrë rrethore nga druri
1 Mars, 2021

Karriga te modeleve te ndryshme.

-Dizajnuara per ambiente te mbrendshme.
-Dizajnuar për: Hapësira te ngrënies, te ndejës, kafiteri etj...
-Mundësi kombinimi te ndryshëm si ne forma,ngjyra etj...
-Dizajn elegant dhe bashkohor.