Pasqyrë rrethore nga druri
1 Mars, 2021
Komodë për TV
11 Shtator, 2014

Komodinë për televizor

Dizajne të reja (2021), kombinim iverpllak dhe dru. Mundësi kombinimi të ngjyrave dhe teksturave sipas porosis. -Dizajn modern dhe i veqant, linja të drejta dhe forma të pastërta.Komodinën të veqant e bëjnë detajet e saj: kembët, dorezat dhe një pjesë ballore e saj të cilat janë të punuara nga duri.

Dimensionet:

  • 140x40x50
  • 160x40x50
  • 180x40x50