Paradhomë
3 Qershor, 2014
-Orë Muri-
-Orë Muri e punuar e tëra nga duri, e kombinuar me ngyra të ndryshme të cilat bëjnë dizajnin unik dhe tërheqës.
-Materialet: Dru
-Dimensionet: Diametri- 55cm