Divan me motive shqiptare
3 Korrik, 2014
Orë Muri
3 Maj, 2014

-Paradhomë
-Kombinim i iverpllakës (bardh dhe dru)
-Multifunksionale (për rroba, këpuca, dekore etj.)
-Dizajn modern me linja të drejta