Karriga te modeleve te ndryshme
1 Mars, 2021
Komodinë për televizor
11 Shtator, 2014

Pasqyrë rrethore nga druri.

-Pasqyrë e përbërë nga 40 copëza druri cilindrike, te prera në menyrë diagonale.
-E veqanta e Copëzave është pjesa ballore, e cila është e ngjyrosur me ngjyrë të verdhë.
-Copëzat janë të rënditura në ritëm dhe harmoni ku se bashku formojn një produkt (pasqyrë).