Rreth nesh

CFARË SHERBIME OFROJMË NE?

Ne jemi të vetëdijshëm që secila hapësirë e ka rëndësinë e saj. Përshtypejt e para që secili krijon për shtëpinë tuaj bëhet në hyrje të shtëpisë. Në ofrojmë krijimin e dizajnit të mbiljeve duke filluar nga paradhomat, dhomat e gjumit, mobilje për sallon, kuzhina, dhoma për fëmijë, dollapë të madhësive të ndryshme, për këpucë, për libra etj. Ekipi I ynë I palodhshëm I kushton rëndësi cdo detaji edhe atyrë më të vogla, që secila krijimtari të jetë më e mira e mundshme, dhe kjo mundësohet falë teknologjisë së fundit që posedon Mobileria GJETHI dhe gjithashtu një ekipë e palodhshme e të rinjve të cilët e punojnë me shumë dashuri dhe ëndje. Ju mund të shfletoni ëebfaqen tonë për të mësuar më shumë rreth nesh dhe disa prej qindra projekteve të punuara nga kompania jonë përgjatë viteve të fundit.

Mëso më shumë rreth nesh

Njoftohuni me ne

Reshat Alidema

CEO

Reshat Alidema

CEO

Reshat Alidema

CEO