Ofroj pune
3004

Përmbajtja

Lounge Bar " KIANO " Pizzera ofron pune per nje kamariere (f) orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Rr.Xhemajl Mustafa nr.30 / Fushë Kosovë