Ofroj pune
2331

Përmbajtja

Frizer Fashion "LAHI" ofron pune per dy punetor me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Hilmi Rakovica lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.