Ofroj pune per 5 montera / Fushe Kosove
2067

Përmbajtja

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune:


- Pozitë: 5 punëtor, montera me përvojë pune

-Kontrate pune të menjëhershme
-Punësim të sigurtë
-Pagë atraktive mbi mesatare 300-400€
-Sigurim ndaj rreziqeve në punë

Kushtet:
Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar
Mosha e preferuar: 20-25 vjeçare
Të ketë patent shofer (e preferuar)

Të interesuarit të paraqiten në: Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona që gjinden në: Fushë Kosovë (prapa komunës së Fushë Kosovës) ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00 deri në 17:00, Pejë – Te ish kombinati I drurit dhe Prizren – Ne Lubizhde afer stacionit policore.
Kontakti: Fushë Kosovë: 049/937-853 Pejë: 049/937-817 Prizren: 049/937-823