Ofroj pune
2133

Përmbajtja

Kërkojmë Intervistues telefonik që flasin gjuhën gjermane që kanë aftësi të mira komunikimi dhe kuptojnë metodologjitë e hulumtimit telefonik.

Përfitimet:

-Kontratë pune konform ligjeve të aplikueshme në Kosovë
- Pagë bazë mbi mesatarën e tregut dhe bonuse mbi performancën
-Vlerësime profesionale dhe në bazë të rezultateve ngritje në detyrë apo page bazë
-Trajnime profesionale në Kosovë dhe Gjermani
-Korrektësi dhe ambient pune konform standarteve evropiane

Nëse flisni gjuhën gjermane dhe besoni që jeni profil adekuat ju inkurajojmë të na kontaktoni në:

[email protected] Ose 049/ 555-848