Ofroj pune per 20 persona
1958

Përmbajtja

A&B Marketing hap konkurs për 20 call Agents për projektin tonë më të ri në Ferizaj.
- Çka po kerkojmë.
* Kandidatë që njohin gjuhën Gjermane në mënyrë të shkelqyer.
* Te kenë aftësi te mira komunikimi.
* Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë.
- Çka ofrojmë ne.
* Trajnim profesional para fillimit te punes.
* Punë me klientë ekzistues (jo ColdLeads).
* Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
* Pagë fikse prej 600€ plus bonuse atraktive.
* Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve..
* Produkte të ndryshme profitabile.
* Shpërblime të ndryshme.

- Dërgoni CV në: [email protected]

Adresa: Rr. 12 Qershori perball "kek-ut" ne Ferizaj