Ofroj pune
996

Përmbajtja

Kompania e Pastrimit A&A Clean ofron pune per punetor per regjionin e Prishtines, kandidatet me pervoj pune kan perparsi, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Ibrahim Kelmendi nr106 lagjja Kodra e Trimave ne Prishtinë