Ofroj pune
1123

Përmbajtja

Kompani Adaptapps ofron pune per Social Media Marketer/Recruiter X2.

Kandidate e inetersuar skan nevoj te kene pervoj pune ne doti trajnom,
- Duhet ta njohin shume mire gjuhen Angleze ne shkruar,
- Pak njohuri ne Marketing and Recruitment

Kerkesat:

- 5 ore pune ne dite nga ora 1PM / 6PM,
- e Hene / e Premte
- Pagesa dhe komisoni me marrveshje.

Persona e interesuar ta dergojn CV-n ne email adres [email protected]

Adresa afer BQK-s ne qender te Prishtines.We're Hiring Social Media Marketer/Recruiter X2

NO EXPERIENCE NEDDED
Training Provided

You MUST posses:
- Strong verbal and written English Language
- Some knowledge in

Requirements:
- 5 hours a day Monday-Friday
- 1pm to 6pm
- Salary + Commission provided

Send your CV to: [email protected]