Ofroj punë
1041

Përmbajtja

Orme Shoes ofron pune per punetore/Shitese me orar të plotë në dyqaninë e kepuceve, kandidatja duhet te ket ketë përvoj pune dhe aftsi të mira, komunikimi me klijentë, Adresa pallati i rinis ne qender te Prishtine