Ofroj pune per 5 vozitesa
868

Përmbajtja

Kompani e Transportit FRESHED ofron pune per 5 punetor/shofer kamioni Kategoria CE C1E për Kosove dhe jashtë Vendit.

Personat e interesuar duhet ti plotesojn keto kerkesa:

- Patent shofer kategoria C.
- Patent shoferin (kategorin CE dhe C1E - valide)
- Certifikaten e mjekut (valide)
- Pasaporten (valide)
- Certifikaten CPC (obligative)
- Dokumentin qe nuk jeni nen hetime (obligative)
- Të këtë të kryer së paku shkollën e mesme
- Përvojë pune së paku 5 vjeçare në vozitje veturave të kategorisë CE C1E
- E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme në fushen e transportit
- T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
- Të jetë i përgjegjshëm dhe të ketë përkushtim të lartë në punë.

Adresa Magjistralja Prishtine-Ferizaj C5V7+852 ne Ferizaj