Ofroj pune
1079

Përmbajtja

Ofroj pune per nje mirmbajtese te shtepis, mosha te jet afer 50 vjeç, kandidatet e interesura ju lutem te kontaktojn vetem sipas moshes se cekur, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa lagjja Marigona ne Prishtine.