Ofroj pune
330

Përmbajtja

FURRA QERIMI 1 ofron pune per punetor/e, Arkatare, Mirmbajtse, Vozites-shofer, personat e interesuar te jen te gatshem per pune dhe te ken synime te mira ekipore, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, per me shume informata na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine. Info:+383 45 454 511.