Ofroj pune
94

Përmbajtja

Kompania e pastrimit Donarti ofron pune per dy punetore, orari i punes 8 ore pune ne dite, pagesa sipas marrveshjes, punetoret duhet te puneojne ne lagjen Hajvali dhe Prishtine, Adresa e zyres lagjja Dardani ne Prishtine