Ofroj pune
334

Përmbajtja

Grill & Kitchen SANTEA ofron pune per ndihmës kuzhinier, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te intersuarit per me shum informacione te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.