Ofeoj pune
43

Përmbajtja

Lulu's Coffee ofron pune per 1 kamarier, 1 gotelares, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshejs, te interesuarit per me shume inforamta na kontaktoni ne numer telfoni, Adresa rruga Nurije Zeka ne qender te Prishtines.