Jap me qira banesen 85m2 kati i -I- / Fushe Kosove
289

Përmbajtja

Jap me qira banesen 85m2 kati i -I- afer rruges kryesore lagjja Dardani ne Fushe Kosove. Banesa posedon dhome, kuzhin, korridor, banjo, ballkon, parking per vetur, banesaen e jap me qira edhe per afat te shkurt 48ore, çmimi 25€, banesa eshte e mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim, banesa ka mundesi te leshohet edhe me qira per ndonje biznes si zyre ose ndonje veprimatri tjeter.