Ofroj pune
224

Përmbajtja

EuroStar Group ofron pune per 3 puntore/sektoriste per mbushjen e raftave ne lokal, orari i punes eshte me dy nderrime nga ora 08:00h / 17:00h dhe nga ora 10:00h / 19:00h, te interesuart per me shume informata te kontaktojne ne numer telfoni, pagesa mujore eshte 350€, Adresa rruga Isa Boletini lagjja Dradni ne Prishtine. 045262626