Ofroj pune
83

Përmbajtja

Kleon Market ofron pune per nje arktare dhe depoiste ne market ushqimor, kushtet e punes jane te mira si kontrat pune, pages te kontributeve pensionale, siguru ne pune, bonuse te ndryshme, orari i punes nga ora 15:00h / 23:00h, personat e interesuar preferohet te ken pervoj pune, Adresa lagjja Taukbashçe ne Prishtine.