Ofroj pune
149

Përmbajtja

Furra Diti ofron pune per nje punetore/femer si shitese ne furre, te interesuarat per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Muharren Fejza lagjja Mat-1 ne Prishtine.