Ofroj pune
125

Përmbajtja

Pizzeria Bodrum ofron pune per 1 kamariera, orari i punes eshte nga ora 15:00h / 23:00h, e Dile dite pushimi, pagesa 350€, te interesuarit per me shume informata rreth punes te kontaktojn ne numer telfoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Dardani ne Prishtine.