Ofroje pune
48

Përmbajtja

Restorant te Pishat ofron pune per nje kamarier dhe nje ndihmes skarist, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shume informacione te kontaktojne ne numer telfoni, Adresa Lagjja Spitali afer Q.K.U.K’s ne Prishtine.