Ofroj pune
54

Përmbajtja

MONACO LOUNGE shpall konkurs pune per kamarier/e dhe shankist/e, orari i punes eshte 8 ore ne dite, Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit per me shume informacione rreth punes, Adresa Pallati i rines ne qender te Prishtines.